از پروسه سخت و طاقت فرسا و دهن صاف کن ثبت نام دانشگاه که بگذریم (توی یه پست جدا خاطره شو میذارم) میرسیم به مرحله ی حوصله سر بر شروع دانشگاه با "طرح رویش" 

اینکه رویش چی هست و توی اون چه اتفاقی میفته بعدا میگم فقط خلاصه بگم یه جشنه که ۴ روز واسه کل دانشجو های دانشگاه علوم پزشکی شیراز (تمام رشته ها اعم از پزشکی دندون دارو پیراپزشکی بهداشت و .) خودِ دانشگاه برگزار میکنه و ۲ روز مخصوص فقط پزشکی ها توی دانشکده خودشون که تشکلات دانشگاه هیچ دخالتی نداره و صرفا دانشجوهای سال بالایی واسه ترمک ها قبل از شروع کلاساشون میذارن و بی نهایت جذاب تر از اون ۴ روز =))) 

توی هیر و ویر همون ۲ روز نماینده ها انتخاب میشن (هر ورودی یه خانم و یه آقا نماینده میشه) و من نماینده شدم *__*

از سختی های نماینده بودن میگذرم چون واسم شیرین هستن و منی که فوق العاده آدم درونگرا و خجالتی در مقابل جمع هستم و همیشه وابسته به دیگران خصوصا خانواده برای انجام کارهای خودم بودم، کم کم منو اجتماعی تر میکنه و از این بابت خوشحالم و خداروشکر هرچی میگذره مسئولیت های سنگین و حمالی ها کمتر میشن

پزشکی شیراز همیشه جزو ۵ دانشکده پزشکی اول کشور بوده و امسال بخش آموزش اون امسال از تهران جلو زد و رتبه ۱ کشور شد =))) رجرز خونی نمیکنم خودتون برید توی رنکینگ آموزش چک کنید (و نه رنکینگ کل چون رنکینگ کل فقط آموزش نیست و شامل چیزهای دیگه از قبیل تعداد مقالات و دانشجوهای بین المللی و کنفرانس ها و . هست اما آموزش فقط آموزشه)  

توی کلاس ما ۵ نفر فقطططط تک رقمی داریم و n عدد دو رقمی و چس عدد سه رقمی خوش شانس (مثه من -__-) 

متاسفانه پزشکی واسه من تلخ شروع شد (دعواهای سخت با نامزدم) درسا مزخرررررف و از ۱۹ واحد ۱۳ واحدش درسای چرت و حوصله سر بر عمومی (روانشناسی . دانش خانواده . فارسی . زبان . آداب پزشکی . تربیت بدنی) وفقط ۶ واحدش اختصاصیه که اونا هم جزو علوم پایه محسوب میشن و همون درسایی هستن که نه به درد دنیامون میخوره نه به درد آخرت =// این وسط فقط یه درس جذاب هست که هفته ای فقط ۲ ساعت داریم و اونم آناتومیه 

پزشکی اون چیزی نبود که فکرشو میکردم . امیدوارم این حس فقط ترم یک باشه و بعدها کم کم از بین بره

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مواد غذایی لاستیک سواری دانش آموزان کنجکاو دختری از سرزمین آفتاب فروش سیم کارت مرجع بزرگ آموزش آهنگسازي و مسترينگ Top Gems in Tabriz سامانه جامع ساجد دیوان عدالت اداری Sbartk یاداشت روزانه یک پزشک