از پروسه سخت و طاقت فرسا و دهن صاف کن ثبت نام دانشگاه که بگذریم (توی یه پست جدا خاطره شو میذارم) میرسیم به مرحله ی حوصله سر بر شروع دانشگاه با "طرح رویش"
اینکه رویش چی هست و توی اون چه اتفاقی میفته بعدا میگم فقط خلاصه بگم یه جشنه که ۴ روز واسه کل دانشجو های دانشگاه علوم پزشکی شیراز (تمام رشته ها اعم از پزشکی دندون دارو پیراپزشکی بهداشت و .) خودِ دانشگاه برگزار میکنه و ۲ روز مخصوص فقط پزشکی ها توی دانشکده خودشون که تشکلات دانشگاه هیچ دخالتی نداره و صرفا دانشجوهای سال بالایی واسه ترمک ها قبل از شروع کلاساشون میذارن و بی نهایت جذاب تر از اون ۴ روز =)))
توی هیر و ویر همون ۲ روز نماینده ها انتخاب میشن (هر ورودی یه خانم و یه آقا نماینده میشه) و من نماینده شدم *__*
از سختی های نماینده بودن میگذرم چون واسم شیرین هستن و منی که فوق العاده آدم درونگرا و خجالتی در مقابل جمع هستم و همیشه وابسته به دیگران خصوصا خانواده برای انجام کارهای خودم بودم، کم کم منو اجتماعی تر میکنه و از این بابت خوشحالم و خداروشکر هرچی میگذره مسئولیت های سنگین و حمالی ها کمتر میشن
پزشکی شیراز همیشه جزو ۵ دانشکده پزشکی اول کشور بوده و امسال بخش آموزش اون امسال از تهران جلو زد و رتبه ۱ کشور شد =))) رجرز خونی نمیکنم خودتون برید توی رنکینگ آموزش چک کنید (و نه رنکینگ کل چون رنکینگ کل فقط آموزش نیست و شامل چیزهای دیگه از قبیل تعداد مقالات و دانشجوهای بین المللی و کنفرانس ها و . هست اما آموزش فقط آموزشه)
توی کلاس ما ۵ نفر فقطططط تک رقمی داریم و n عدد دو رقمی و چس عدد سه رقمی خوش شانس (مثه من -__-)
متاسفانه پزشکی واسه من تلخ شروع شد (دعواهای سخت با نامزدم) درسا مزخرررررف و از ۱۹ واحد ۱۳ واحدش درسای چرت و حوصله سر بر عمومی (روانشناسی . دانش خانواده . فارسی . زبان . آداب پزشکی . تربیت بدنی) وفقط ۶ واحدش اختصاصیه که اونا هم جزو علوم پایه محسوب میشن و همون درسایی هستن که نه به درد دنیامون میخوره نه به درد آخرت =// این وسط فقط یه درس جذاب هست که هفته ای فقط ۲ ساعت داریم و اونم آناتومیه
پزشکی اون چیزی نبود که فکرشو میکردم . امیدوارم این حس فقط ترم یک باشه و بعدها کم کم از بین بره
درباره این سایت