باورم نمیشه که سه ماه از سال به همین زودی گذشت

نمیخوام بگم بهم خوش گذشت اتفاقا خوب هم شد که گذشت =///

امروز اول دی ماه برای من مثه اول مهر هست و برای اولین بار حس دانشجو بودن رو دارم خودمم دلیلش رو نمیدونم ولی احتمالا بخاطر اینه که اولین روز بدون دغدغه رو توی دانشگاه داشتم

کلاس بافت عملی آخرین جلسه ش امروز بود و من هنوز هیچی از لام هایی که دیدیم سر در نمیارم =|| یه تایم خالی پیدا کنم برم منت کشی بلکه یبار دیگه همه لامای این چهار پنج جلسه رو بدن و بدون استرس ببینمشون البته قبلش هم تئوری هارو بخونم تا یکم حالیم باشه چی میبینم و مثه دفعات قبل شلغم نباشم !!!

خیلی از مسائلی که تا چند هفته پیش توی دانشگاه برام به شدت مهم و حیاتی بودن الان کمترین ارزش هم برام ندارن و این اتفاق هم منو از قید و بند دغدغه ها آزاد میکنه و هم اینکه احساس پوچی میکنم و طبعا افسردگی

الان فقط میخوام علوم پایه رو خوب بدم. (پاسی منظورم نیست همینجوری هم پاس هستم چون آسونه.) میخوام یه رتبه آبرومندانه داشته باشم و توی زندگیم حداقل یه تجربه رتبه دو رقمی شدن برام بمونه (کنکور که از دست رفت)

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آشپزی ایرانی گلبن یاس استندآپ کمدی خرید محصولات زناشویی اصل و مجاز انواع تجهیزات و روش های اندازه گیری و ابزار دقیق دانلود آهنگ جديد Shane کلینیک افزایش قد maiden^-^ayda