وبلاگم خاک گرفته گفتم پاشم بیام یکم فوتش کنم بلکه خاکاش بپره فقط مواظب باشید توی چشماتون نره

فووووووووووووووووووووووت

اخیش حالا خوب شد

عاقا ترم یک هم با خوبی های کم و بدی های بسیارش تموم شد

هم خوشحالم از اینکه این خاطره های سوت و کور و تاریک و زهرماری ترم یک دارن تموم میشن هم ناراحتم از اینکه نتونستم با دل خوش از ترم ۱ دانشگاه لذت ببرم و دیگه ترمکی تکرار نمیشه

امتحانا؟ هیعی چی بگم والا نصفه نیمه میخونم ناپلوئونی پاس میکنم فقط برام دعا کنید مشروط نشم چون لب مرزشم

امیدوارم ترم ۲ برام بهتر از ترم یک باشه هم توی دانشگاه هم توی خانواده خصوصا همسرم و هم شغل و پولم ( یه دانشجوی پزشکی نصف بیشتر عمرشو شغل نامربوط به رشته ش داره بخاطر دوران تحصیل طولانی)

بهترین اتفاقات این ترم در اولین درجه خاطره های فراموش ناشدنی با همسرم (البته اگه از اعصاب خوردیا و دعوا ها فاکتور بگیریم) و بعد از اون اتفاقات و ملاقات های کاری که زندگیمو عوض میکنن

بدتریناش هم اولین درجه سوء تفاهم و لج و لجبازی های ترم یکی با بچه ها و استعفا از نمایندگی و بعد از اون افت شدید تحصیلی و مشروطی از رگ گردن به من نزدیک تر است

بچه ها اگه سوال مشاوره ای و کنکوری دارید لطفا خصوصی کامنت نذارید بعد چجوری جوابتون بدم عاخه -___-

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

شرکت خردمندان دانستنی های دارویی علماتیک | حمیدرضا آقایی پایگاه اینترنتی مشاوران زمیل/سید ابوالفضل حسینی دانش آموزان برتر ایران mrtelegram پولیش حرفه ای و انواع دستگاه پولیش ارشدی ها رنگین کمان